Kada pronađete proizvod koji želite da  naručite, kliknite na dugme ‘Dodaj u korpu’.

Ukoliko ste planirali da poručite  samo jedan proizvod idite na Završi porudžbinu. Ukoliko ste pak, planirali da kupite više od jednog proizvoda idite na link “Nazad na asortiman“. Dalje  nastavljate sa kupovinom biranjem sledećeg proizvoda.

Ukoliko se predomislite,  proizvod možete uvek izvaditi iz korpe tako što kliknete na dugme ‘izbriši’.  Kada ste završili sa izborom proizvoda koje želite da kupite, kliknite  sliku  ‘Vaša korpa’. Nakon toga otvoriće Vam se stranica gde ćete popuniti  formular sa Vašim ličnim podacima.

Ukoliko naručujete kao pravno lice [preduzetnik, preduzeće ili organizacija] kliknite na dugme “Pravna lica”.  Popunite pažljivo sve tražene podatke kako bi porudžbina bila validna.  Kada kliknete na dugme ‘Naruči’, izvršili ste naručivanje robe, a neko od naših  operatera će obraditi Vašu porudžbinu i kontaktirati Vas u vezi realizacije.

Na teritoriji Beograda isporuka Vaše porudžbine je besplatna, za aranžmane poručene putem online kupovine, čija cena prelazi iznos od 2000 dinara. Ukoliko je iznos  Vaše porudžbine manji od 2000 dinara snosite troškove dostave kurirske službe.

Kada ste već izabrali željeni proizvod imate više opcija da platite poručeno:

Plaćanje karticama

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj vid plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu Raiffeisen, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašpj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao porcesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Ukoliko se plaćanje vrši platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Plaćanje uplatnicom

Ukoliko plaćate uplatnicom, na Vaš mail u roku od nekoliko minuta primićete upustvo za dinarsku uplatu. Upustvo sadrži iznos porudžbine, šta je poručeno i račun na koji trebate uplatiti navedeni iznos. Dokaz o uplati ste obavezni dostaviti nama na uvid minimum jedan sat pre roka isporuke. Naše osoblje redovno proverava naš sistem e-bankinga, tako da ukoliko ste izvršili uplatu, Vaša uplata će biti na vreme registrovana.

Ukoliko nam iz nekog razloga niste dostavili dokaz o uplati, ili uplatu nismo registrovali u našem sistemu, smatraćemo porudžbinu ništavnom.

Ukoliko ste zakasnili sa uplatom pa ista stigne nakon roka isporuke, a mi istu nismo isporučili, nismo u mogućnosti da Vam vratimo novac, već možete svoju porudžbinu dobiti naknadno za neku drugu priliku.

2CheckOut plaćanje

2CO je online servis za plaćanje gde nije potrebna registracija i gde jednostavnim unosom podataka o platnoj kartici u već definisanu formu obavljate plaćanje. Celokupan proces se obavlja preko https protokola što obezbeđuje potreban nivo bezbednosti prenosa podataka prilikom transakcije.

Main Menu